18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

El valencià de Crevillent, Hèctor Cuadrado, Campió d’Europa a Gandia

– El Club de Billar Chef Amadeo Gandia realitzà una excel·lent organització.

Els passats dies del 9 al 12 de juny de 2022 se celebrà a Gandia, en les instal·lacions del Gandia Billar Club el 48é Campionat d’Europa de billar artístic – 48é EUROPEAN CHAMPIONSHIP ARTISTIC.

20220612 podium autoritats

El campionat va comptar amb la participació de 24 jugadors, que venien de 8 països europeus: Espanya (5), França (5), Holanda (3), Bèlgica (3), Alemanya (3), Turquia (2), Hongria (2), i Àustria (1), i la participació dels jugadors valencians Jose Manuel Gomez Bravo (Elx) (15é) i Hèctor Cuadrado (Crevillent) que va ser el campió, el madrileny Sergio Sanchez (17é) i els catalans Xavier Fonellosa (21é) i Jordi Oliver (12é).

Sense dubte han estat 5 dies de treball intens que ha acabat de la millor forma possible, amb una organització excel·lent i el triomf d’un valencià de Crevillent.

Hector Cuadrado és un jugador valencià de la modalitat d’artístic que fa molts anys està tenen una gran evolució i situant-se entre els millors jugadors europeus i no és cap sorpresa aquest títol de Campió d’Europa.

La seua joventut respecte a l’esport del billar, 34 anys, fa pensar que serà uns dels grans jugadors que marcaran la pauta de futur i Cuadrado ha començat a fer-ho a Gandia.

La Sorpresa va ser el jove hongarés David Keller, que va obtindre la 3a posició i suposa la primera medalla europea per al billar hongarés.

El pòdium complet: Hèctor Cuadrado 1r (Espanya), Kevin Tran 2n (França), Rene Dericks 3r (Països Baixos) i David Keller 3r (Hongria)

Refent a l’organització de l’esdeveniment cal indicar les felicitacions rebudes per cadascú dels jugadors participants, la qual cosa dona la imatge del fet que Gandia i el seu club han estat a l’atura d’un gran esdeveniment del billar.

També informar que l’esdeveniment ha estat retransmés en streaming per la plataforma KOZOOM tv, que és la productora francesa més important del món, pel que fa al billar, la qual cosa dona dimensió de la importància de l’esdeveniment.

Articles relacionats