11.3 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

El Torneig Futures ATP Orysol s’inica aquest cap de setmana a les pistes del Club de Tenis Gandia

– Aquest pròxim diumenge s’inicia en les pistes del Club de Tenis Gandia una nova edició del torneig Futures ATP Orysol, dotat amb 25.000 dòlars en premis.

– La competició gandiana es reprén després de l’aturada patida l’any passat per culpa de la pandèmia en les seues més de 40 anys d’història.

En la jornada inaugural es disputarà la fase prèvia que durarà fins al dilluns, un total de 64 jugadors buscaran una de les huit places que donen dret a jugar en el quadre final, en aquesta fase preclassificaria estarà el gandià Paco Martí que se li ha atorgat una targeta d’invitació.

La fase decisiva del torneig començarà dimarts que ve amb la disputa de la primera ronda del quadre final amb 32 tenistes a la recerca del títol. Les dues targetes d’invitació han recaigut per als jugadors del club que no són uns altres que Samuel Martínez i Higinio Sanchís. Tots dos tenistes que dirigeix Oscar Martínez intentaran collir els seus primers punts ATP, és una oportunitat important per a ells que no es pot perdre.

Articles relacionats