10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

El ple de Ròtova aprova el rebuig a la proposta de prolongació de la CV-60

Pedro Ciscar: “Cal buscar vies de diàleg per aconseguir alternatives de mobilitat i connectivitat més sostenibles”

El ple va aprovar la moció presentada per registre d’entrada per la Plataforma per l’Horta de la Safor. La moció es va aprovar amb els vots a favor de Compromís, en contra del PP i l’abstenció dels regidors no adscrits.

En la moció s’expressa que el ple expose el seu rebuig a la prolongació de la CV-60. També s’exigeix la paralització del procediment administratiu referit a l’ampliació de la CV- 60, i la creació immediata d’una comissió per a establir un diàleg multilateral amb representació de tots els ajuntaments de la comarca de la Safor, actors socials implicats o afectats i la conselleria competent.

D’altra banda, el regidor de Compromís Pedro Ciscar ha recordat també que Compromís de la Safor-Valldigna ha encomanat a un equip tècnic la redacció de propostes alternatives a l’actual projecte de la CV-60. L’objectiu és trobar una alternativa que minimitze l’impacte ambiental, sense renunciar a millorar la connexió de les Comarques Centrals Valencianes i buscant una solució definitiva a la problemàtica de l’N-332 al seu pas per Bellreguard, Palmera, l’Alqueria i Oliva.

Articles relacionats