11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

El temporal de la Covid19 no amaina: 2 morts més, 190 contagis i alarmant situació hospitalària a la Safor

La borrasca Filomena ja té data de finalització, però el temporal de la Covid19 no. S’estan patint les conseqüències de la falta de responsabilitat davant el coronavirus, una part de la societat civil i institucional no han donat la talla per tal d’evitar l’augment descontrolat de la pandèmia.

En la jornada d’ahir es van detectar l’alarmant xifra de 190 nous casos positius per coronavirus a l’Àrea de Salut de Gandia. I no podem caure al consol de què també està passant a tota la Comunitat o a l’Estat. Aquesta batalla és individual amb vista al col·lectiu, si et cuides, cuides al col·lectiu.

D’altra banda han pujat els malalts per coronavirus que necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva de l’Hospital Comarcal, la quantitat total de persones ingressades per la Covid19 és de 91.

Malauradament s’han notificat dos noves víctimes de la pandèmia un home de 65 anys i una dona de 90.

D’altra banda a la Comunitat Valenciana  s’acaba de notificar un nou record negatiu de contagis i molt greu. Sanitat registra 6.240 nous casos de coronavirus en la jornada corresponent al dia d’ahir.

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat 6.240 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o prova d’antígens en la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 169.950 persones. 

D’altra banda, els hospitals valencians compten en aquests moments amb 2.337 persones ingressades, i d’elles 352 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Incidència acumulada per Pobles de la Safor

Dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública actualitzades al dia 7 de gener

Coronavirus a la Safor 071221

 

Coronavirus a la Safor 071221 2

Coronavirus a la Safor 071221 1

Articles relacionats