16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

El Teatre Serrano prepara una temporada 2020 d’alta qualitat

• El departament de Cultura inicia la programació teatral d’enguany amb dos espectacles d’alt nivell
• Els treballs de climatització del Teatre Serrano acabaran a finals de gener.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director del Teatre Serrano, Joan Fuster, ha presentat aquest matí els primers espectacles del Teatre Serrano per a 2020. Una programació que promet ser d’alta qualitat, “que millorarà i també amb un contingut crític, que combina música i teatre amb artistes de primer nivell. I és que el 2020 volem que siga l’any de la gran aposta pel teatre. Teatre en valencià i per a tots els públics”, ha assegurat González.

Desconcerto

Així, el divendres 24 de gener, a les 20.30 h, arriba al Teatre Serrano Desconcerto. Després de l’èxit internacional de Concerto a tempo d’umore (Festival d’Edimburg i OFF del Festival d’Avinyó), que també es va representar a Gandia, Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà tornen a fusionar els imprescindibles de la música clàssica amb improvisacions i humor gestual. A Desconcerto, Purtí fa una interpretació dels clàssics a través de 13 músics que es resisteixen a obeir la batuta del seu director, Carles Coll. Un divertit concert teatral pensat per a tots els públics.
Les entrades estan ja a la venda a instanticket.es i oscil·len entre els 10 i els 6 €.

Miedo, d’Albert Pla

El divendres 7 de febrer, a les 20.30 h, el polifacètic i carismàtic cantautor Albert Pla, junt amb Raül Refree, presenta el seu nou espectacle Miedo, impregnat de gran impacte visual, on la projecció és la gran protagonista. Una idea original que es va estrenar a Buenos Aires i que compta amb la col·laboració de referents internacionals en les arts plàstiques i audiovisuals de primer nivell com Mondongo i Siete ojos.
El text proposa un viatge íntim i autobiogràfic per totes les etapes de l’home des de la infància fins més enllà de la vida terrestre carregada de sensacions, emocions i sentiments nascuts del fantasma que habita en la nostra ment, alimentat pels nostres pensaments: la por.
En aquesta peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, es convida a realitzar un repàs carregat d’ironia pels temors humans quotidians com ara la por a un mateix o el temor a la mort. Per a això, l’espectacle està molt marcat per la música i les cançons, que al costat dels textos teatrals i les tecnologies avantguardistes contribueixen a la creació d’un espectacle multimèdia de sorprenent bellesa poètica.
Les entrades estan ja a la venda a instanticket.es i oscil·len entre els 15 i els 10 €.

D’altra banda, el regidor de Cultura ha confirmat que a finals de gener estaran acabats els treballs de climatització del Teatre Serrano, acompanyades de nous canvis i millores que s’aniran introduint.

Articles relacionats