18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

El Teatre Serrano de Gandia acull el concert ‘Camilo Superstar’ per col·laborar en la investigació de la Síndrome de Wolfram

– L’esdeveniment serà el dissabte 11 de maig i les entrades, que ja estan a la venda, varien entre els 10 i els 12 euros

La regidora de Sanitat, Liduvina Gil, i la presidenta de l’Aliança de Famílies Afectades per la Síndrome de Wolfram (AFASW), Pilar Gomis, han presentat hui el concert solidari «Camilo Superstar», que tindrà lloc a les 20 hores del dissabte 11 de maig al Teatre Serrano.

El cantant Jordi Sánchez s’encarregarà d’interpretar les cançons de l’esdeveniment, l’objectiu del qual, tal com ha explicat l’edil, és recaptar fons per col·laborar en la investigació d’aquesta rara malaltia neurodegenerativa i avançar en la recerca d’una cura.

cartell

“El nostre govern sempre donarà suport a aquest tipus de causes. És molt important que la gent siga conscient que tothom pot aportar un granet de sorra a l’hora d’acabar amb un mal així. Per això, l’Ajuntament ha decidit col·laborar amb l’AFASW en l’organització de l’esdeveniment”, ha comentat Gil.

Respecte al repertori musical, el concert serà un tribut a Camilo Sesto en què apareixeran, des de les seues balades més romàntiques, fins als temes pop-rock que el van portar a liderar llistes dels més venuts.

El preu de les entrades varia entre els 10 (segon pis), els 11 (primer pis) i els 12 (platea) euros. A més, aquelles persones que no hi puguen assistir i vulguen col·laborar-hi podran fer-ho a través de la Fila 0.

Els tiquets ja poden adquirir-se a la Universitat Popular de Gandia (plaça de Loreto, núm. 3) i en la farmàcia 24 hores (passeig de les Germanies, núm. 15), encara que també podran comprar-se el mateix dia del concert a taquilla i en horari de 18 a 20.

“De moment, hem venut al voltant de 200 entrades i esperem omplir, almenys, la platea, que té sobre 500 butaques”, ha assenyalat Gomis.

“Sempre ens costa molt vendre entrades perquè no molta gent coneix la malaltia, però, gràcies a la roda de premsa, l’Ajuntament pot ser el nostre altaveu perquè les persones s’animen a vindre”, ha afegit.

Per acabar, ha agraït l’ajuda que l’Associació ha rebut per part del consistori i ha convidat tothom a “participar en la iniciativa”.

Articles relacionats