El Teatre del Raval de Gandia tanca la temporada escolar amb la visita de més de10.000 alumnes

El Teatre del Raval de Gandia tanca la temporada escolar amb la visita de 10.052 alumnes que han passat per la sala al llarg del present curs escolar. La campanya escolar d’enguany ha estat conformada per un total de 15 espectacles escènics, de música i sessions de cinema en valencià i anglés, que s’han desenvolupat des d’octubre fins a maig.

Un total de 79 centres educatius provinents de 47 pobles, de 6 comarques dels voltants de la Safor, han participat en aquesta campanya, la cinquena des que aquest espai escènic es va reobrir al públic en 2014 en mans de LaCasaCalba. La campanya escolar és l’eix vertebrador del Teatre del Raval que s’erigeix com un espai multidisciplinari, obert, contemporani i integrador.

A banda dels espectacles de sala, la campanya escolar ha oferit també activitats complementàries com tallers de personatges i d’instruments reciclats, la visita guiada als refugis antiaeris de la ciutat i una gimcana a la vora del Riu Serpis. 1.073 alumnes han participat en aquestes activitats per complementar la seua assistència als espectacles de sala.

Obert el període de reserva per al curs vinent

Abans de començar el descans estiuenc, el Teatre del Raval ha anunciat les obres que conformen el primer trimestre del proper curs, amb ofertes en els preus per als centres que reserven la seua assistència abans de l’inici de curs.

Els centres interessats poden consultar tota informació en la pàgina web www.teatreravalgandia.org o posar-se en contacte amb les oficines del teatre obertes de dilluns a divendres, de 9.30 h a 14.30 h.

Et Pot Interessar