El Teatre del Raval comença maig amb música, cinema i teatre

El primer cap de setmana del mes de maig es presenta farcit al Teatre del Raval de Gandia amb una programació variada i per a tots els gustos. Divendres a la nit, teatre per a adults i dissabte de vesprada, cinema d’animació en valencià i música amb la presentació oficial del nou treball de Carles Pastor, Andròmina.

Els valencians Perros Daneses tornen al Raval

La companyia valenciana Perros Daneses, a qui ja hem pogut veure en diverses ocasions al Teatre Raval de Gandia, tornarà el proper divendres 4 de maig a les 21h00amb el seu darrer treball La capilla de los niños, un espectacle que investiga entre allò dramàtic, narratiu, el llenguatge cinematogràfic i la memòria individual i col·lectiva, barrejant vivències de l’autor amb fets reals ficcionats. El text, escrit pel dramaturg Javier Sahuquillo, qui també dirigeix l’espectacle, ha estat premiat pel VI Programa de Desenvolupament de Dramatúrgies Actuals de l’INEM i compta també amb el Premi del Públic de la VII Edició del Festival Cabanyal Íntim. A més, l’obra està nominada a la Millor Direcció d’Escena, de Javier Sahuquillo, i a la Millor actriu Protagonista, Laura Sanchis, en la propera edició dels Premis MAX 2018.

Dels seus intèrprets, ‘…Juan de Vera recorda a NinettoDavoli, el jove actor descobert per Pier Paolo Passolini…’ ha dit InmaGarín, crítica de Teatre de la CarteleraTuria; De la companyia Perros Daneses ha dit J. Vicente Peiró, crític de Teatre de Las Provincias: ‘… La capilla de los niños ha estat una sorpresa grata presentada al festival Tercera Setmana. És una obra rodona, amb un text de qualitat amb un muntatge que aprofita els seus escassos mitjans escènics’.

L’espectacle és en castellà, té una durada de 90 minuts i les entrades es poden resevar al mateix Teatre del Raval per 10 €.

Dissabte cinema i música pera totes les edats

I el dissabte 5 de maig a les 18h00 torna el cicle de cinema d’animació en valencià amb la pel·lícula El grúfal, basada en el best seller de l’escriptora britànica Julia Donaldson i que ha estat guardonadaal festival d’Annecy 2010 i nominada a l’Oscar a la milloranimació en 2011. Entrada: 3 €.

Després del cinema, a les 21h00, es presentarà el nou treball discogràfic del cantautor Carles Pastor, que torna a l’escena musical valenciana amb Andròmina. Es tracta del seu cinqué disc, després de Dies de Ràdio (2016); Els ulls de Bob(2011); La noia del nord(2009); i Travellers (2006).El disc compta amb 10 temes, incloses una musicació del poema L’Hotel París, d’Estellés, i una adaptació en valencià de ConcreteandBarbedWire, de Lucinda Williams. Entrades: 8 €. Reserves al Teatre del Raval de Gandia.

Et Pot Interessar