EL SISTEMA DE RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE FALLA DURANT EL DARRER PLE A TAVERNES

El Partit Popular ha demanat que se solucionen els problemes d’àudio i de video en l’enregistrament i emissió en directe i fa en falta una explicacióDurant el ple vel regidor Enrique Chofre va intentar diverses vegades manejar el sistema d’estreaming i es va interessar pel funcionament dels micros. Les fallades es van succeir i un regidor del PP va haver de prestar-li el micro a l’alcalde perquè aquest poguera intervenir.

El sistema d’emissió en directe dels plens, segons afirma el PP, va ser adjudicat pel regidor Enrique Chofre a una empresa de la qual era accionista.

«No és ètic que un regidor adjudique un contracte a l’empresa de la qual va anar soci i tampoc és correcte que el mateix regidor siga el que faça la instal·lació personalment. Allò lògic haguera sigut que el regidor s’haguera abstingut, els tècnics municipals hagueren gestionat la contractació i que l’empresa adjudicatària s’haguera responsabilitzat de la correcta instal·lació sota la supervisió dels tècnics municipals», assenyala el PP.

Els cossos dels set veïns identificats en la Fossa 112 ja descansen en el cementeri de Tavernes