EL SISTEMA DE RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE FALLA DURANT EL DARRER PLE A TAVERNES

El Partit Popular ha demanat que se solucionen els problemes d’àudio i de video en l’enregistrament i emissió en directe i fa en falta una explicacióDurant el ple vel regidor Enrique Chofre va intentar diverses vegades manejar el sistema d’estreaming i es va interessar pel funcionament dels micros. Les fallades es van succeir i un regidor del PP va haver de prestar-li el micro a l’alcalde perquè aquest poguera intervenir.

El sistema d’emissió en directe dels plens, segons afirma el PP, va ser adjudicat pel regidor Enrique Chofre a una empresa de la qual era accionista.

«No és ètic que un regidor adjudique un contracte a l’empresa de la qual va anar soci i tampoc és correcte que el mateix regidor siga el que faça la instal·lació personalment. Allò lògic haguera sigut que el regidor s’haguera abstingut, els tècnics municipals hagueren gestionat la contractació i que l’empresa adjudicatària s’haguera responsabilitzat de la correcta instal·lació sota la supervisió dels tècnics municipals», assenyala el PP.

Tavernes habilita una Oficina d’Atenció a Víctimes de Violència de Gènere