EL SERRANO HA VENUT MÉS DE LA MIETAT DE LES ENTRADES PER A L’ESPECTACLE DE RAFAEL ÁVARAREZ «EL BRUJO»

El diumenge 7 de febrer Rafael Álvarez El Brujo arriba al Teatre Serrano de Gandia amb el seu espectacle Cómico. Com era d’esperar, l’arribada del geni de l’escena a Gandia ha despertat l’interés d’afeccionats al teatre. A dia de hui, més de la meitat de l’aforament del teatre està ja complet. Com explica el propi actor, en Cómico “explicaré amb les rialles el que significa per a mi eixos moments de riure, com vaig fer alguns espectacles, per per què els vaig fer i recordaré alguns dels fragments d’aquests últims deu anys. Si abans escrivia les obres ara vaig a mostrar el andamiaje amb el qual es munten i es fan les obres. Espere compartir eixos moments amb un públic que sé que ja em coneix i el que espera de mi: gaudir». Cómico és el lliurament que un còmic fa de si mateix. Espere, doncs, jo també gaudir». Les entrades estan a la venda al preu d’entre 15 i 20 euros.
Però no és l’únic espectacle teatral programat per a aquest mes de febrer, a més de l’actuació de Rafael Álvarez El Brujo, el Teatre Serrano acollirà el dissabte 13 la comèdia StarMama de la companyia valenciana Illusiones Tuyas. Que conta la història d’Elsa, una dona jubilada que ha guanyat un concurs que li permetrà viatjar a l’Estació Espacial Internacional. Aquesta és la història de com la mare de qualsevol de nosaltres es prepara per a convertir-se en astronauta tenint 68 anys. Els nervis, els capritxos i l’entusiasme d’una dona a punt de viure el que podria ser la gran aventura de la seua vida. Una comèdia plena de situacions increïbles,
familiars preocupats i milers de moments amb els quals riure i sentir-se identificats. Les entrades estan a la venda al preu de 8 euros.
Finalment destacar la sarsuela Los Gavilanes, que l’Escola del Grau de Gandia dirigida per Daniel Gascó oferirà dissabte que ve 20 de febrer, i que comptarà amb la col·laboració del cor de la formació L’Almoina d’Almoines. El preu de les entrades és d’entre 6 i 8 euros l’entrada normal i d’entre 5 i 7 euros l’entrada reduïda (jubilats, pensionistes, carnet jove o targeta 12.35)
Continua la programació de CinePot
No cal oblidar tampoc la programació de cinema que cada mes acull el Teatre Serrano. D’una banda, cal destacar el cicle Una Biblioteca de Cine, organitzat junt amb la Xarxa Municipal de Biblioteques de Gandia, que aquest mes estarà protagonitzat per la pel·lícula La última noche. Així el dimarts 2 de febrer es comentarà la pel·lícula en la Biblioteca Central i el dijous 4 es projectarà en el Teatre Serrano.
Igualment, continua el cicle de Cinema en Valencià organitzat per l’Agència de Promoció del Valencià, el campus de la UPV a Gandia i el CIG de la Universitat de València. La pel·lícula escollida per a projectar-se en versió doblegada al valencià és Mr. Holmes, i la projecció serà el dijous 11 de febrer.
A més, el cicle de CinePot comptarà amb dues projeccions aquest mes. El dimarts 16 la pel·lícula francesa Les Combattants, que narra la història d’amor entre dos adolescents: una jove esquerpa que vol entrar en l’exèrcit i un jove dolç i apassionat que decideix seguir-li allà on ella vaja.
El dimarts 23 de febrer, el CinePot projectarà la guardonada Lobster (Llagosta), que compta amb un repartiment de luxe: Collin Farell, Jon C Reilly, Rachel Weisz, o Olivia Satisfan. Narra una història d’amor no convencional, ambientada en un món distopic, en el qual segons les regles establertes, els solters són arrestats i enviats a un lloc on han de trobar parella en un termini de 45 dies. El tema central és la solitud, el temor a morir solament, a viure solament, i també al temor a viure amb algú.
Les projeccions seran sempre a les 17.30 i 20.00 h al preu de 3 euros.
La literatura té el seu espai en el Teatre Serrano
D’altra banda, cal recordar que aquest dissabte comences les Poetry Jam, jam sessions literàries que tindran lloc l’últim dissabte del mes a partir de les 20.30 h en la cafeteria del teatre. Es tracta de sessions de micròfons oberts, en les quals qualsevol persona, pot llegir un relat, un poema, realitzar una escena de teatre… Per a participar cal inscriure’s prèviament en la cafeteria o taquilla del teatre o ben cridant al 96 214 96 00 o en el correu electrònic

“Un passeig per la Història de Gandia” cicle de conferències a la Biblioteca Central