EL PP DE TAVERNES DEMANA QUE S’ARRIBE FINS AL FINAL EN LA INVESTIGACIÓ DEL CAS IMELSA

En una entrevista en la Cadena SER, Maíllo ha defensat que la macrooperació d’este dimarts a la Comunitat Valenciana, en què han estat detinguts diversos excàrrecs del PP, no hauria de complicar les negociacions per a la formació de Govern.

«Precisament per estos i altres casos de corrupció és important que ens unim tots els partits en un pacte», ha argumentat, afegint que tirar-se «la culpa uns a altres no conduïx a res».

El dirigent popular ha justificat la seua apel·lació a un «gran pacte» recordant els casos de corrupció del PSOE en els anys 90. «Pensàvem que amb canviar el Govern era suficient i ens hem adonat que no, que no afecta només els partits sinó les persones», ha argumentat. A la seua manera de veure, els ciutadans volen unió dels partits per combatre esta xacra.

«Ahir vam rebre la interlocutòria i no consta esta realitat», ha dit. Segons ha explicat, la resolució només diu que l’assumpte ha de tornar a investigar-se per ordre de l’Audiència Provincial de Madrid.

Preguntat si té coneixement d’alguna preocupació de Brussel·les per possible mal ús de fons europeus en els diferents casos de corrupció, ha respost que en este cas s’investigarà però que el que més el preocupa a les institucions europees és «la inestabilitat actual i el no ser capaços de formar un Govern d’estabilitat».

Et Pot Interessar