EL SERRANO ENCETA LA PROGRAMACIÓ DE MARÇ AMB L’ÒPERA «CARMEN»

El divendres 4 de març a les 22.30 h, tindrà lloc un concert homenatge a Miguel Ríos, amb música en directe i la veu de Carlos Coll. BienvenRíos, reuneix a un experimentat grup de cantants i músics valencians amants de la música de Ríos. Una nit en la qual sonaran fins a 30 cançons del conegut cantant entre les quals no faltaran: Santa Lucía, Bienvenidos, Al Ándalus, El Río, El blues del autobús, Himno a la alegría, Penélope, El Rock de la prisión.. L’homenatge BienvenRíos, que va ser estrenat a Segorb al desembre del passat any, inicia la seua gira en la nostra localitat. Més tard visitarà la sala Repvblicca de València i altres poblacions com Terol o Conca.
Al març, data en la qual se celebra el Dia Internacional del Teatre, Gandia gaudirà també amb diferents i arriscades propostes teatrals. La primera d’elles serà el 12 de març a les 20.30 h, Looking for Theaheart a càrrec de la companyia Coco’s Teatre. Amb una espectacular posada en escena, els assistents gaudiran d’una vetllada teatral, no a l’ús. I és que l’obra, en la qual un grup d’actors s’enfronten al tancament del Teatre Serrano i la seua última representació, no segueix un guió habitual ni tan sols guarda l’espai escènic habitual.
Únicament hi haurà disponible 200 entrades a la venda al preu de 12 euros. Els assistents es dividiran en quatre grups, i cadascun d’ells realitzarà un recorregut diferent i veurà una representació diferent de la mateixa obra.
El Teatre Serrano celebrarà el Dia Mundial del Teatre de la mà de la Escola del Teatre Serrano els dies 30 i 31 de març, els qui han organitzat una Visita al Teatre i Altres Animals. Així de la mà dels alumnes de l’escola, els assistents realitzaran un recorregut per l’interior del Teatre Serrano. En diferents espais, s’aniran sorprenent amb escenes de teatre clàssic i modern, de la mà dels alumnes. Serà a les 20.00 i 21.15 h amb una aportació de 2 euros.
Destacada programació de cinema
D’altra banda, continuen els diferents cicles de cinema que cada mes ofereix el Teatre Serrano. Així el dijous 3 a les 17.30 i 20.00 h, tindran lloc les projeccions del cinema club Una Biblioteca de Cinema, organitzat conjuntament amb la xarxa municipal de les Biblioteques de Gandia. En aquesta ocasió es projectarà la pel·lícula La vida inesperada protagonitzada per Javier Càmera, en la qual explica la història de Juanito, un actor que es va anar a Nova York a triomfar. Els anys han passat, no ha aconseguit l’èxit que esperava i ara es guanya la vida treballant en el que pugues. Juan rep la visita del seu triomfador primer. El dimarts 1 de març es comentarà la pel·lícula en la Biblioteca Central.
El dijous 10 en col·laboració amb l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, es projectarà la pel·lícula doblegada al valencià, Un dia perfecte. Protagonitzada per Tim Robbins i Benicio del Bou entre uns altres, ens submergeix en una regió en conflicte, on els cascos blaus de les Nacions Unides, tracten de controlar la situació.
El dimarts 15 de març tindrà lloc la projecció en el CinePot d’Una setmana a Còrsega, remake de la reeixida pel·lícula de mateix títol en la qual explica les vacances de dos pares amb les seues filles adolescents, i la història d’amor que sorgeix entre ells.
Finalment, el dimecres 30 i dijous 31 de març el CineClub de la Biblioteca estarà dedicat als més xicotets amb la projecció en versió en espanyol de la pel·lícula d’animació Fantàstic Mr. Fox.
Les entrades per a tots aquests espectacles estan a la venda en taquilles de dimarts a dissabte de 18.00 a 21.00 h o en internet en www.teatreserrano.es
Altres activitats
Cal recordar que l’últim dissabte del mes, en aquest cas 26 de març, té lloc en la cafeteria del teatre la Poetry Jam, sessió de micròfon obert literària en la qual mitjançant una preinscripció prèvia qualsevol persona pot llegir davant el públic assistent el seu poema, relat, conte, escena de teatre, etc.
D’altra banda, el Teatre Serrano acull el dissabte 5 de març a les 20.00 h la funció solidària de l’obra Qüestió d’Ovaris que serà a benefici de l’Associació Contra el Càncer de Gandia, qui organitza aquesta activitat al costat d’Imagina Esdeveniments.

Et Pot Interessar