15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

El Safor CF torna a elegir  Xeresa com a seu per aquesta temporada

– L’Ajuntament de Xeresa percebrà 13.500 € per l’ús de l’alberg i el camp de futbol pel Safor Club de Futbol-Xeresa

El Safor Club de Futbol-Xeresa és un projecte futbolístic en desenvolupament creixent. És un club de jugadors joves brasilers. En l’actualitat compta amb aproximadament una trentena de jugadors entre amateurs i juvenils. L’equip amateur aconseguia l’any passat l’ascens a primera regional.

Després d’una primera temporada d’èxits del Safor a Xeresa, l’Ajuntament i l’equip han renovat l’acord al qual es va arribar l’any passat. Aquest acord compta amb l’ús de l’alberg perquè els jugadors puguen allotjar-se i del camp de futbol (amb un acord d’ús també amb l’ACF Xeresa) per als partits i els entrenaments des del mes de setembre fins al maig de l’any que ve, per la quantitat econòmica de 13.500 €.

Aquest any l’arribada dels jugadors ha comptat amb un protocol sanitari i de seguretat per a combatre la COVID-19. Els jugadors han guardat confinament a Gandia fins que han obtingut un resultat negatiu en la prova PCR per poder anar a Xeresa i començar a viure a l’alberg. L’Ajuntament de Xeresa ha desitjat al Safor Club de futbol-Xeresa molts èxits en la temporada que té que començar.

Articles relacionats