El roadshow de la Fundació Once per a la inserció laboral de discapacitats visitarà Gandia dos dies

Inserta Ocupació, entitat de la Fundació ONCE especialitzada en la formació i ocupació de persones amb discapacitat, instal·larà a Gandia el roadshow «No et rendisques mai», que viatjarà durant els pròxims tres mesos per 15 comunitats autònomes i 78 localitats espanyoles.
Aquesta iniciativa, que es presenta amb el lema «Aquesta oportunitat no passa tots els dies», té l’objectiu formar i informar a 5.000 joves aturats espanyols d’entre 16 i 29 anys amb una discapacitat igual o superior al 33%, per a millorar les seues oportunitats laborals.
De les 78 localitats que es visitaran en tota Espanya, 10 seran valencianes amb un tráiler que s’instal·larà en el centre dels municipis amb el lema «Aquesta oportunitat no passa tots els dies». Les dates assignades a Gandia són 27 i 28 de juliol. L’horari d’atenció al públic serà de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 de dilluns a divendres i els dissabtes de 10 a 14h, i la ubicació la plaça del Prado.
En els dos dies en els quals estaran presents en cada localitat, els joves amb discapacitat que s’acosten al roadshow, podran participar en dinàmiques grupales a través de quatre tallers:
– «L’actitud que m’impulsa» estarà orientat a entendre l’actitud pròpia des d’una perspectiva mental, emocional i corporal, a través de xarrades motivacionals i jocs teatrals.
– «Talents únics i diversos», el candidat haurà de reconèixer els seus talents personals i professionals, indagant en les coses en les quals destaca, en les seues passions i orientació professional.
– «El poder d’una visió» estarà dirigit a generar en el candidat una ruta professional a 5 anys i ajudar-li a identificar on vol arribar professionalment a través de dinàmiques com la arteteràpia.
– «Comença l’aventura» estarà destinat a ajudar al col·lectiu de joves amb discapacitat a redactar el seu CV de manera que desperte l’interès de les empreses
Els usuaris poden inscriure’s per a participar en les activitats o en entrevistes personals d’orientació laboral, a través del portal www.noterindasnunca.org o telefonant al 96 380 99 99. De la mateixa manera, qualsevol persona que assistisca i acredite la seua discapacitat també serà atesa.
Tots els joves amb discapacitat participants en les jornades, a més de millorar les seues competències i habilitats, rebran productes de marxandatge i participaran en el sorteig d’un IPHONE 10.
Tots els serveis són totalment gratuïts gràcies al cofinançament del Fons Social Europeu (Iniciativa d’Ocupació Juvenil) i la Fundació ONCE.

Et Pot Interessar