El Reial Club Nàutic de Gandia s’adjudica la Copa Maremàgnum de rem a Barcelona

El Reial Club Nàutic de Gandia s’ha adjudicat la cinquena edició de la Copa Maremàgnum de rem en Yolas organitzada pel Real Club Maritim de Barcelona en el Port Vell de la Ciutat Condal. S’esperava un final emocionant per la rivalitat ja clàssica entre el Club de Regates d’Alacant, el Real Club Maritim de Barcelona i el Real Club Nàutic Gandia, els tres clubs que arriben a col·locar als seus equips en les finals.
La regata V Copa Maremàgnum es realitza en Yolas (embarcació de quatre remers i timoner) i és l’única que puntua per equips, guanyant el club que més punts suma entre tots els seus equips, participant les categories d’Absolut i Veterà tant en masculí com a femení.
En les eliminatòries del dissabte el club gandià va començar a albirar el que seria un bon resultat en col·locar a tres dels seus quatre equips en les finals en guanyar directament les eliminatòries. L’equip Absolut Femení ha haver de realitzar la repesca i aconseguia també, després d’ella, passar a la final. La sorpresa la van donar les Veteranes Femení, que aconseguien batre a Alacant traient-les de les finals i realitzant un bon temps que augurava el bon resultat de les finals.
Ja diumenge en les finals el RCNGandia es batia contra Alacant en Absolut Masculí com a principal rival, arribant primers a meta i augmentant amb açò la motivació de la resta d’equips i la il·lusió d’aconseguir la Copa. Els Veterans Masculí de Gandia també van realitzar una bona actuació en la seua final aconseguint l’or en els últims metres. Arribava el torn de les Veteranes Femení, l’equip que ha repetit any rere any la seua lluita sent sempre segones, vençudes per Alacant. Aquesta vegada van eixir a l’aigua carregades de ràbia i il·lusió i lluitant cada palada fins a batre als seus rivals del Marítim, aconseguint el tercer or per a Gandia i deixant assegurada la Copa. En l’última final disputada d’Absolut Femení les gandianes, que venien de formar l’equip en l’últim mes, es feien amb la tercera plaça.
Gran alegria per als esportistes del Real Club Nàutic de Gandia que emocionats pujaven al podi a arreplegar les seues medalles, la Copa, i el joc de rems nous que regala l’organització al Club vencedor. Un gran repte aconseguit per al rem gandià que torna a mostrar que és un club a respectar en el panorama nacional en totes les modalitats de rem.

Et Pot Interessar