13.4 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

El Real de Gandia tanca el 2020 amb un romanent de tresoreria de més d’1,7 milions d’euros

L’Ajuntament de l’el Real de Gandia ha tancat l’exercici 2020 en l’àmbit econòmic amb un romanent de tresoreria positiu d’1.756.591,79 €. Aquestes dades reafirmen la bona gestió econòmica de l’Ajuntament iniciada l’any 2015, sent aquest resultat, el millor dels últims 14 anys.

Amb aquest superàvit, el Ple Municipal aprovarà una modalitat de crèdit extraordinari per a poder destinar-lo a accions “encaminades a les necessitats del municipi, programes i actuacions que fomenten l’ocupació i l’economia local, amb els objectius clar centrats en les persones“, assenyala l’alcalde, Gustavo Mascarell.

Aquestes excel·lents dades del Romanent de Tresoreria han possibilitat que l’Ajuntament complisca amb el període mitjà de pagament a proveïdors (PMP), establit pel Govern Central en menys de 30 dies, pagant durant l’últim trimestre del 2020 a 4,91 dies.

Mascarell ha destacat “que el superàvit aconseguit demostra que l’àrea econòmica al nostre Ajuntament, funciona molt bé. Hem tancat l’any 2020 amb un superàvit extraordinari, que reflecteix la bona gestió econòmica realitzada pels diferents departaments de l’Ajuntament. El balanç econòmic de l’any passat no pot ser més positiu per a les arques municipals, és el millor dels últims 14 anys. A més, l’Ajuntament del Real està complint amb tots els objectius que marca la Llei d’Estabilitat Pressupostària del Ministeri d’Hisenda” afirma Gustavo Mascarell.

El primer edil destaca la “solvència econòmica del consistori gràcies a l’esforç del veïnat i també de la responsabilitat d’aquest equip de govern que al final administra com cal els recursos dels quals disposem“.

Articles relacionats