23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El Real de Gandia rep 140.000 euros d’11 subvencions en tres mesos

– L’alcalde Gustavo Mascarell destaca el treball de les diferents regidories i departaments municipals en la presentació dels projectes i la realització de gestions

L’Ajuntament del Real de Gandia ha rebut als últims 3 mesos un total de 140.000 euros en 11 subvencions convocades per diferents administracions i organismes públics, principalment la Generalitat Valenciana i la Diputació de València. L’alcalde Gustavo Mascarell, ha explicat que es tracta de subvencions convocades pel sistema de concurrència competitiva, “és a dir, no són ajudes ordinàries que et pertoquen, sinó que es presenten projectes per part dels ajuntaments i entitats, i aquells que es determinen com a millors són els que reben les aportacions econòmiques”.

En paraules de Mascarell, “són projectes per a accions concretes, que estan al marge de les grans subvencions, però que no per això deixen de ser importants, i més quan al seu conjunt sumen xifres com aquesta”, manifestava. Entre les més elevades d’estes 11 ajudes apareixen una subvenció de 56.000€ com ajuda per a l’escolarització del 1er cicle a l’Escola Infantil; 36.000€ i 19.236,39€ per a fomentar l’ocupació; 7.754,47€ per a suport educatiu i activitats extraescolars.

Altres ajudes són per al foment de la Cultura (9.620,17€); adquisició de material bibliogràfic per a la Biblioteca (1.656,18); foment i promoció de la Responsabilitat Social (5.000€) entre d’altres.

L’alcalde explicava que al seu conjunt “són actuacions que sumen en totes les àrees, en millora i foment de l’ocupació, la cultura, l’educació, la participació o la transparència. Subvencions que són fruit d’un treball rigorós i efectiu per part de les diferents regidories i departaments municipals implicats en la presentació dels projectes i la realització de gestions, als quals felicitem”, manifestava.

Articles relacionats