9.5 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

El Real de Gandia recull 2.376 Kg de roba usada en el primer semestre

L’associació Abrigalla València, dins del seu programa xarxa social Koopera, ha recollit 2.376 quilos de roba i calçat usat al Real de Gandia, al llarg del primer semestre del 2021. Aquesta associació té un acord amb el govern municipal per a col·locar els contenidors de recollida i fer-se càrrec de la roba depositada altruistament pels veïns.

Amb una mitjana de 396 quilos mensuals recollits en els contenidors situats en el Real, juny, va ser el mes on més quilos es van recollir, amb 576. En aquest semestre que seguim afectats per la pandèmia, la recollida ha crescut un 5,5% respecte als mateixos mesos de l’any 2020.

En aquest projecte de Càritas, es persegueix un objectiu principal: generar llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social. L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha explicat que es tracta d’una iniciativa «important» per a la localitat, “no sols per la labor social i ecològica, sinó pel servei útil que ofereix als veïns. Aquestes dades ens avalen per a confirmar que el projecte gaudeix de bona salut”.

Articles relacionats