10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El Real de Gandia presenta la Programació Cultural Bimensual

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Real de Gandia, ha presentat la programació cultural per als mesos de gener i febrer. Es tracta de 20 activitats diverses i per a tots els públics. Durant aquests pròxims mesos hi haurà tallers de cuina, de manualitats, concerts, conta contes, pel·lícules, així com actes festius com la Festa de Sant Antoni, un viatge a Madrid per a veure el musical de “Anastàsia” o el Carnestoltes, que després de molts anys, tornarà a realitzar-se en el municipi realer amb tallers i una cercavila de disfresses i xocolate per a tots els participants en finalitzar.

El govern municipal ha fet un esforç per a oferir als seus veïns/as una programació cultural per a totes les edats, pensada per a no haver de moure’s del municipi i poder gaudir d’una important varietat de manifestacions culturals.

Segons ha explicat l’alcalde de l’el Real de Gandia, Gustavo Mascarell, és important continuar avançant, i “continuar apostant per la participació ciutadana en tots els àmbits, fomentant l’educació i la cultura”.

La programació cultural dels mesos de gener i febrer la poden trobar en la web municipal: www.elrealdegandia.es

Articles relacionats