15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El Real de Gandia presenta la II edició dels Divendres “Estiu a la fresca”

– El Real de Gandia reprendrà la programació cultural als mesos de juliol i agost

L’Alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha presentat la II edició d’“Estiu a la Fresca”, una novetat, que incrementa la programació dels últims anys i que porta activitats culturals al carrer durant l’estiu, i que enguany ho farà incloent mesures per a gaudir amb seguretat dels espectacles i activitats.

Gustavo Mascarell manifestava que “tenim ganes de retrobar-nos amb la cultura i anem a fer-ho de manera ordenada i segura amb “Estiu a la Fresca”. Igual que l’estiu passat, aquesta programació aposta per fer activitats en espais amples, per a tota mena de públics i de manera gratuïta, i enguany, a més, suposa reprendre units i unides l’activitat cultural, tornant junts i juntes també en matèria cultural, comptant amb la participació no sols de diverses regidories sinó també de les associacions locals”.

Així, tots els divendres, “Estiu a la Fresca” inclourà, música, monòlegs, màgia als mesos de juliol i agost amb la participació de diverses associacions i regidories, baix la coordinació de la regidoria de Cultura i Festes.

Mascarell ha assenyalat que “es fa necessari que l’activitat cultural presencial torne a poc a poc, complint amb les recomanacions sanitàries, per això s’ha programat un “Estiu a la Fresca” amb esdeveniments i activitats variades, donant suport a la cultura local, comarcal i de la Comunitat Valenciana”.

Articles relacionats