16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

El Real de Gandia premia la tasca de quatre dones pel “Dia Internacional de la Dona”

El Real de Gandia va commemorar, ahir dimarts, 8 de març, el Dia Internacional de la Dona amb un homenatge a quatre dones amb una destacada trajectòria.

La dona més major del municipi, Adelina Carbó Blay, de 99 anys, Innocència Pérez Sanchis per ocupar un lloc de responsabilitat a la  fàbrica   LOMBARD S.A., Amparo Chover Signes per una vida dedicada a la família i a les persones i Amanada Cerdà Sebastián per la seua labor artística donant suport a la figura de la dona van ser les triades per l’Ajuntament per a rebre un reconeixement públic per la seua aportació a la societat realera.

És la seua V edició, el consistori va retre homenatge a dones del Real per a celebrar el 8 de març.

L’acte, que va estar presidit per l’alcalde Gustavo Mascarell, juntament amb la regidora Miriam Bañuls i el regidor Vicent Signes, va reunir desenes de persones, i on cada guardonada va ser present o ben representada per algun familiar.

També es va fer públic el dibuix guanyador del concurs «Dia de la Dona» i en el qual enguany han participat l’alumnat de 5é i 6é dels centres educatius  Beato Carmelo i CAES Ntra Senyora de l’Empar.

El dibuix seleccionat pel CEIP Beato Carmelo, el seu autor  és Lucas Benito Carbó i el dibuix seleccionat pel CAES pertany a Telma Mansogo Mbang, Teresa Mansogo Mbang i Andrea Nsue Massamba. Aquest últim va resultar guanyador i serà el cartell anunciador de la programació del “Dia de la Dona 2023”.

Per a l’alcalde Gustavo Mascarell “aquest acte ja està consolidat, ja que portem 5 edicions i es compon d’emotivitat, cultura, història i molta participació. Agrada molt a la gent i a més, homenatgem a dones que han sigut i són història del nostre poble”.

Articles relacionats