El Real de Gandia ja disposa d’estació elèctrica de recàrrega de vehicles

– L’Ajuntament del Real de Gandia instal·la la primera estació pública de recàrrega de cotxes elèctrics dins del seu pla d’actuacions en l’àmbit de la mobilitat elèctrica

L’Ajuntament del Real de Gandia ha instal·lat la primera estació de recàrrega de vehicles elèctrics pública, situada en el carrer València. La intenció del govern municipal és apostar fermament per realitzar actuacions en l’àmbit de la mobilitat elèctrica per a conscienciar a la població sobre la importància de la reducció de l’emissió de gasos efecte d’hivernacle i poder aconseguir així una mobilitat més sostenible.

Fa uns mesos, des del consistori es va procedir a la incorporació d’un vehicle elèctric per a les brigades municipals, i que també disposa d’un punt de recàrrega en el magatzem municipal de Serveis Bàsics.

El nou punt de recàrrega pública està ja operatiu i és de la mena de càrrega semiràpida amb una potència mínima de 44 quilowatts. Es podran carregar dos cotxes simultàniament. Una part del finançament per a la seua construcció ha arribat gràcies a la subvenció que el municipi ha rebut de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins del programa Estalvi i Eficiència Energètica en el Transport.

Segons explica l’alcalde, Gustavo Mascarell, «la instal·lació d’aquests punts de recàrrega gratuïts forma part d’una experiència pilot molt ambiciosa i amb vista a mitjà termini, a través de la qual volem verificar la demanda que genera. Segons es vagen obtenint resultats positius, des del consistori es plantejaran més actuacions en aquest terreny. Com no podia ser d’una altra manera, des de l’Ajuntament apostem per l’eficiència energètica i per les energies renovables”.

Et Pot Interessar