18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El Real de Gandia inicia la segona part de les Festes Patronals: Divina Aurora

Les Festes Patronals del Real de Gandia inicien la segona part amb la festivitat de la Divina Aurora, amb el següent ventall d’activitats:

Divendres 5 d’agost

07:00 h. Cant a la Divina Aurora per part dels festers del poble acompanyats de la banda de música del Real de Gandia. Animem a tots els veïns del poble que vulguen participar a acompanyar-nos en aquesta bonica tradició recuperada els últims anys.

08:00 h. Despertà a càrrec de l’Associació Artística Musical del Real de Gandia.

09:30 h. Toca omplir la panxa, esmorzar dels festers. A recarregar piles per al dia que ens espera. 11:30 h. Passacarrer a càrrec de l’AAM per a arreplegar als festers.

12:00 h. Solemne missa en honor a la Divina Aurora. En acabar la missa ens dirigirem cap a les paelles situades a l’Avinguda de Gandia.

13:00 h. Després de dos anys sense elles, tornen les PAELLES de l’AURORA, acompanyades d’una gran discomòbil i sorpreses per als disfressats (recordem que cal adquirir el tiquet amb anterioritat). Els festers de l’Aurora repartiran cassalla als majors de 18 anys disfressats.

19:00 h. Gran batucada de FIGATELLS BATUKAT’S per a acabar la vesprada que ens portarà a la cordà d’aigua a la Plaça de la Llibertat.

21:30 h. Passabars acompanyats per la xaranga de l’AAM del Real de Gandia.

22:00 h. Sopar de sotamà al Parc de les Germanies.

23:30 h. Gran revetla amenitzada per l’orquestra GARAGE BAND

04:00 h. Discomòbil per als més valents que queden en peu.

Els festers del Real de Gandia, han volgut agrair a tots els veïns del poble la seua col·laboració en la nostra festa i els desitja unes bones festes patronals del 2022. VISCA L’AURORA!!!!!!!!

Articles relacionats