18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El Real de Gandia demostra la seua salut financera al pagar als proveïdors als set dies

L’Ajuntament del Real de Gandia ha situat el seu Període Mitjà de pagament a proveïdors (PMP) en 7,01 dies de mitjana durant el primer trimestre de 2022. Es tracta d’una dada que, segons apunten des del consistori demostra la bona faena realitzada pels diferents serveis municipals a l’hora d’intentar agilitzar els pagaments.

Aquesta xifra, “suposa que l’Ajuntament compleix amb la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera injectant liquiditat en l’economia local i comarcal”, segons indica Vicent Signes, regidor d’Hisenda.

Durant els últims anys, una de les prioritats de l’àrea d’Hisenda ha sigut que els proveïdors, autònoms i les petites empreses cobraren en el menor temps possible, alguna cosa que estem aconseguint gràcies a la senda econòmica iniciada la passeu legislatura i a la bona faena i implicació dels Serveis Tècnics municipals de Tresoreria i Intervenció“, assenyala el responsable d’Hisenda.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, ha destacat que “el fet de situar el pagament a Proveïdors molt per davall del màxim legal establit (30 dies), és molt important perquè permet que els proveïdors puguen cobrar en un curt termini de temps, perquè no hagen de suportar la càrrega econòmica de factures impagades, alguna cosa que adquireix especial importància actualment amb la situació econòmica actual”.

Articles relacionats