10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

El Real de Gandia contractarà 4 persones gracies a ECOVID 2020

– Labora subvenciona a El Real de Gandia per a contractar a persones sense ocupació

L’Ajuntament d’El Real de Gandia ha obtingut una subvenció de 36.000 € per a contractar a persones sense ocupació majors de 30 anys. Aquesta subvenció està emmarcada dins del programa ECOVID 2020 per a lluitar contra les conseqüències laborals que ha provocat la pandèmia.

L’objectiu d’aquest projecte no és un altre que donar resposta a la situació d’emergència social que està provocant una gran taxa de desocupació. Sis veïns del municipi d’El Real de Gandia obtindran un contracte de treball d’almenys sis mesos. Els treballs estaran relacionats amb les obres o activitats generals dirigides a previndre, pal·liar o contindre els efectes de la pandèmia.

Les persones interessades no hauran d’emplenar cap tràmit, tan sols serà necessari estar inscrits com a aturats en *Labora. En la selecció, tindran prioritat les persones que no estiguen rebent cap mena de prestació relacionada amb la desocupació.

Gustavo Mascarell, alcalde d’El Real de Gandia ha mostrat la seua satisfacció per obtindre aquesta subvenció: “És molt important promoure iniciatives públiques que generen ocupació i ajuden a persones que necessiten treballar. Ara, més que mai, és necessari treballar conjuntament entre les diferents administracions per a poder ajudar als nostres veïns i veïnes”.

Articles relacionats