5.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

El Real de Gandia celebra la III Setmana Cultural de la Gent Gran

L’Ajuntament del Real de Gandia ha organitzat per aquest mes de novembre la III Setmana Cultural per als jubilats, jubilades i pensionistes del municipi, en la que durant sis dies, els participants podran assistir a diverses activitats, entre tallers, xarrades, jocs o concert, entre altres.

La inauguració de la Setmana Cultural tindrà lloc el dilluns dia 11 a les 17.30 h amb un taller de fang i figures. Dimarts 12 a les 16.30 h projecció del documental “L’Art de la Fusta” subvencionat per la Diputació de València i a les 18 h Taller i jocs de Risoteràpia. Dimecres 13 a partir de les 15.30 h hi haurà jocs de taula i a les 18 h xarrada sobre Reciclatge a càrrec de Joaquin Lerma, amb obsequi per a tots els assistents. El dijous 14 serà el torn per a un espectacle de màgia a les 18 h i el divendres 15 es projectarà la pel·lícula UP per als avis i les àvies amb els seus nets i netes. Totes aquestes activitats es realitzaran en la Llar dels Jubilats del Real.

Dissabte 16 a les 11 h tindrà lloc el Campionat de Petanca, a la vesprada a les 20 h l’Agrupació Artística Musical del Real de Gandia oferirà el seu concert en honor a Santa Cecília en l’Auditori de la Casa de Cultura “Alcalde José Blay Espí” i a les 21.30 h hores, es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar de cabasset a la Llar dels Jubilats i actuació de la «Rondalla Agredolç».

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha valorat la importància en la societat actual de la Gent Gran i ha mostrat la seua satisfacció per aquesta III Setmana Cultural que va consolidant-se dins de la Programació Cultural del municipi.

Articles relacionats