25.7 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

El Real de Gandia agilitza el pago des del COVID-19 per facilitar liquides als seus proveïdors

– L’Ajuntament del Real de Gandia liquida 122 factures en l’última quinzena de març

L’Ajuntament de l’el Real de Gandia ha pagat 96.653,08 € en factures als seus proveïdors d’obres i serveis durant la segona quinzena de març per a alleujar les càrregues econòmiques derivades de la crisi del coronavirus. En total, es tracta de 122 factures que el departament d’Intervenció i els diferents gestors de les àrees han agilitat al màxim possible als qui presten els seus serveis al consistori.

L’alcalde de l’el Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha ressaltat que el conjunt de l’Ajuntament s’ha mobilitzat per a accelerar els pagaments tan prompte
com els proveïdors han presentat les seues factures pels diferents serveis. “Sobretot, és el moment d’estar al costat de petites i mitjanes empreses, d’autònoms, que en els últims dies ens han facturat pels seus serveis i als quals hem d’agilitzar els pagaments perquè aquestes economies familiars es ressenten el menys possible, per això vull donar les gràcies per l’esforç de tot el personal de l’Ajuntament.”, en paraules del primer edil.

D’aquesta forma, des de dissabte passat 14 de març, coincidint amb la publicació del Reial decret que regula l’estat d’alarma, Intervenció ha validat el pagament de 122 factures. És a dir, els gestors municipals de cada àrea han comprovat si la documentació presentada s’ajustava al servei i al pressupost reservat en cada cas i han finalitzat la tramitació per a pagar en el menor temps possible.

Aquest procés ha tingut lloc mitjançant procés telemàtic a distància, atés que la plantilla municipal està teletreballant per a frenar la pandèmia.

Articles relacionats