10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

El Punt de Trobada Familiar de Sueca continua avançant

• La seua posada en marxa millorarà el suport i l’atenció especialitzada a les famílies i protegirà els drets de la infància

Els procediments per a obrir el Punt de Trobada Familiar de Sueca avancen a bon ritme. La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, s’ha reunit amb la Direcció General d’Infància i Adolescència, encapçalada per Rosa Molero, per a seguir treballant en la posada en marxa d’aquest projecte que augmentarà el suport i l’atenció especialitzada a les famílies en situació de conflictivitat i protegirà els drets de la infància.

El Punt de Trobada Familiar donarà servei a les famílies de poblacions que pertanyen al Partit Judicial de Sueca, entre les quals hi ha Tavernes, i permetrà descongestionar el Punt de Gandia i agilitzar l’atenció i els serveis prestats. L’espai de Sueca comptarà amb professionals especialitzats en violència de gènere, psicòlegs, tècnics d’integració social, educadors i tècnics en promoció d’igualtat.

Des de l’inici, la Regidoria de Serveis Socials s’ha implicat de ple en l’elaboració i el desenvolupament del projecte, com a entitat adherida al grup Treballant per la Igualtat.

La regidora Noèlia Alberola destaca “que la posada en marxa del Punt de Trobada Familiar suposarà una millora notable en el benestar de la infància i en l’atenció individualitzada a les famílies de Tavernes. L’espai on es desenvoluparà aquest servei és òptim per a preservar la privacitat dels menors. Esperem que prompte siga una realitat”.

Articles relacionats