14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

El PSPV rep al candidat del PP a l’alcaldia de Gandia amb l’informe de la UCO sobre Púnica

“El recent nomenat candidat pel PP a l’Alcaldia de Gandia, Víctor Soler, és la pitjor notícia que pot rebre una ciutat moderna, culta, educada i de progrés com és Gandia. Víctor Soler està esguitat per la trama corrupta Púnica i, a més, representa la continuïtat del pitjor PP d’Arturo Torró: el PP que va afonar Gandia en una important crisi econòmica i reputacional, el PP dels saraos i el PP que no pagava a ningú”. Aquesta és la manera amb la que el PSPV-PSOE de Gandia ha rebut la designació de l’edil Soler com a candidat del PP a l’alcaldia.
Els socialistes acusen a Soler d’haver-se “amagat” en el seu aforament per la seua condició de diputat durant tota la legislatura, i li retrauen “no haver donat cap explicació sobre la seua relació amb la trama corrupta de la Púnica”.
El portaveu del PSPV de Gandia, José Manuel Prieto, ha recordat que el titular del Jutjat Central d’Instrucció número 6, Eloy Velasco, posseeix un ampli informe en el qual detalla totes les proves i indicis recopilats fins ara sobre les aventures de la trama Púnica a l’Ajuntament de Gandia.
“Són 32 correus electrònics, tres cadenes de missatges (dos de whatsapp i una altra del ‘messenger’ de Facebook) els que apareixen reflectits en l’informe de la Unitat Central Operativa (UCO) de més de 300 pàgines que conclou que durant els anys 2012, 2013 i 2014 la trama Púnica va treballar per al PP i que aquests serveis van ser sufragats per l’Ajuntament”, afirma el portaveu dels socialistes gandians.
El PSPV es remet a la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil, per a afirmar que a Soler se li adjudica la presumpta comissió dels delictes de frau, suborn i malversació de cabals públics en els seus tractes amb la trama aixecada per Alejandro de Pedro, capitost de suposada xarxa corrupta. Aquest informe, segons el PSPV de Gandia atorga un paper més rellevant a Víctor Soler, “a qui no només el situen com a coneixedor” de les irregularitats, sinó també com “l’interlocutor directe d’Alejandro de Pedro en la determinació dels treballs reputacionals a realitzar i la manera de sufragar-los”. Això sí, “amb el vistiplau de l’alcalde Arturo Torró, beneficiari dels serveis reputacionals”.

Articles relacionats