9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

El PSPV-PSOE La Safor-Valldigna: Unides pel feminisme!

 

 

 

– Liduvina Gil: “Cal recordar-li a la gent que El PP va recórrer totes i cadascuna de les lleis que han suposat avanços per a les dones, com la Llei d’Igualtat, la Llei de Contra la Violència de Gènere o la Llei de l’Avortament, entre altres.”

La Secretària General dels i les Socialistes de La Safor-Valldigna, Liduvina Gil, ha volgut reivindicar, al costat d’algunes de les candidates a les alcaldies de la comarca per part del PSPV-PSOE, el paper actiu de les dones en la societat.

En una trobada clarament marcada per les celebracions del 8M, Dia Internacional de les Dones, les socialistes han volgut reivindicar la necessitat de la igualtat de la dona en tots els àmbits de la societat, familiar, cultural, de llibertat sexual, laboral i com no, polític, on gràcies a les lleis impulsades pels governs socialistes, la presència de les dones ha augmentat considerablement en els últims anys.

I per a això, *Liduvina Gil, Secretària General dels i les Socialistes de La Safor-Valldigna, ha volgut reunir diverses de les candidates socialistes a alcaldies de la comarca. En la trobada han participat Cristina Fornet, candidata a l’alcaldia de Piles, Pilar Peiró, candidata a l’alcaldia de Miramar, Lara Romero, candidata a l’alcaldia de Tavernes i Mireia Martí, candidata a l’alcaldia de Xeraco.

Liduvina Gil: “Volem que les dones estiguen en els espais on es prenen les decisions i això des del PSPV-PSOE ho vam demostrar contínuament amb lleis i amb fets”.

Les socialistes han volgut reivindicar el treball fet des dels governs socialistes, tant estatals com autonòmics o municipals, però alhora reclamen que es continuen fent passos decidits per a acabar amb la bretxa de gènere que existeix en el mercat laboral, amb menors sous, ocupacions més precàries i finalment, a conseqüència de tota una vida de discriminació, pensions de menor quantia.

Finalment les socialistes han volgut mostrar el seu suport a l’avantprojecte de Llei de Representació Paritària de dones i homes en òrgans de decisió, aprovat hui pel Consell de Ministres, que suposa un avanç, de nou amb un govern socialista, perquè s’aconseguisca l’objectiu de passar de les recomanacions a les obligacions per a la igualtat de gènere efectiva.

Articles relacionats