EL PSOE LI RETALLA DISTÀNCIA AL PP, SEGONS EL CIS

 

El líder polític millor valorat segueix sent Alberto Garzón, d’Izquerda Unida (IU), que porta a la seua coalició fins a un suport estimat del 5,4%, quasi dos punts per sobre del que va recollir en les últimes generals. Si se sumaren matemàticament el seu vot amb el de Podem i les seues confluències, la hipotètica aliança superaria al PSOE.

L’estudi, fet públic aquest divendres, es basa en un total de 2.490 entrevistes realitzades en 256 municipis de 49 províncies en els primers deu dies d’abril, és a dir, després de conèixer-se la ruptura de les negociacions entre PSOE, Podem i Ciutadans i publicar-se els anomenats ‘papers de Panamà’. Açò sí, encara no havia aparegut en eixos documents de societats opaques el llavors ministre José Manuel Soria ni havia dimitit.

La preocupació per la classe política en general es va mantenir en la quarta posició encara que patint un descens respecte al passat mes de març, passant del 24% al 20,8%, i també va descendir 0,6 desenes la inquietud que generen el Govern i els partits (fins a l’1,8%).

 

Et Pot Interessar