EL CONSELL PORTARÀ A FISCALIA LES DESPESES DE GERARDO CAMPS EN RESTAURANTS I HOTELS

La també consellera d’Igualtat i Polítiques Socials ha assegurat que este és «un altre dels escàndols majúsculs» de Projectes Temàtics quan Camps estava al front i «forma part de la ruïna en diferit que l’anterior govern del PP ha deixat als valencians». Ha remarcat la «vergonya» que senten els valencians davant de notícies com estes, en les que els protagonistes «van viure per damunt de les nostres possibilitats».

Mentrestant, ha afegit, en les institucions eren «vivint una vida prestada a costa de les arques públiques» i quan s’introduïen copagaments «gastaven 342 euros al dia en luxes, en filets, en sashimi d’entrecot i en vins, però no de la casa, sinó de la casa més cara que trobaven».

Per tot això, ha anunciat que portaran esta qüestió a Fiscalia perquè «s’han traspassat tots els límits que es podien traspassar» i aportaran tota la documentació sobre estos «despeses impròpies». «Això no són despeses de representació, és donar-se una vida de luxe a costa del sofriment de milers de valencians als quals paral·lelament retallaven en drets».

El Partit Popular de Gandia fa un «A qui corresponga»