18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

EL PSOE ANUNCIA QUE NO INVESTIRÀ A RAJOY “NI PER ACTIVA NI PER PASSIVA”

Així, ha deixat veure que el PSOE no preveu abstindre’s per a investir Rajoy i ha remarcat que el seu partit és “l’alternativa al PP i per esta raó no són “un suport factible” per als populars.

Pel que fa a lectura interna dels resultats del PSOE, el secretari d’organització socialista, César Luena, ha volgut subratllar que el candidat socialista, Pedro Sánchez, “ja estava apuntalat” com a líder abans de les eleccions, de fet creu que Sánchez ha tingut molt a veure que “el PSOE haja aguantat” el pols als nous partits emergents.

Així, considera que els mals resultats a Madrid no són un càstig per prescindir de l’exlíder dels socialistes madrilenys, Tomás Gómez, i de l’exportaveu municipal, Antonio Miguel Carmona. “Té molt més que veure amb una qüestió general de grans ciutats que de realitat madrilenya”, ha explicat en diversos mitjans de comunicació.

També la número dos per Madrid, Meritxell Batet, ha insistit en el no del PSOE a la investidura de Rajoy per “la distància que hi ha en la visió de la política i en l’economia entre el PSOE i el PP” i ha deixat clar que el PSOE és “l’alternativa”. “El PSOE és l’altra opció i no té sentit que donem suport a la investidura. En això sempre hem estat coherents”, ha explicat en una entrevista.

Articles relacionats