14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

EL PROMOTOR DEL SANSAN FESTIVAL DENUNCIA EXTORSIONS I AMENAÇA EN FER PÚBLIQUES LES PROVES

“En les pròximes setmanes començarem a traure a la llum a través de les nostres xarxes socials i les de Sansan Festival, a més d’acudir a la premsa, blogs, webs especialitzades… i, per descomptat, a través de la via judicial, tot el que algunes persones i polítics de Gandia ens han fet viure. Sincerament xics, crec que pot fins a divertir-vos escoltar les aventures d’alguns que es creuen impunes als actes delictius”. són paraules de Santi Álvarez, promotor del SanSan Festival, qui a més amenaça amb la possibilitat de portar el festival a altra ciutat d’entre les desenes que diu que s’hi han interessat.

El promotor es lamenta dels obstacles que ha trobat per a l’edició d’enguany, que finalment es va celebrar al recinte de la discoteca Falkata, una edició del Sansan Festival que descriu com “l’experiència laboral més complicada de la meua vida”, i afig que “hem tret amb suor i llàgrimes un digne tercer certamen, encara que molt lluny del nostre festival somiat, que va estar molt més a prop l’any anterior (celebrat al complexe Wonderwall)”.

Álverez anuncia que va a deixar al descobert a “persones que han jugat amb l’engany, prometent coses, mentint al públic i al poble, intentant tombar-nos en els últims moments amb extorsions. Però sapieu que ja no tenim res que perdre, que anem a mirar avant, que Sansan seguirà viu i que anem a anar a per vosaltres. Anem a anar mostrant, a poc a poc i amb proves, els noms i cognoms de totes les persones involucrades en el capítol més negre de la nostra història professional. Són desenes de coses i desenes de proves. Espere que cadascú faça judici de consciència i tothom sàpia la realitat”.
“Jo mentre, seguiré lluitant cada dia, per fer de Sansan Festival un dels millors festivals, una experiència única on puguem gaudir, perquè per sort, desenes de ciutats s’han interessat ja per a traslladar si volem el festival, que ens rebran amb les mans oberte”, conclou Santi Álvarez al seu perfil de Faceboock.

 

Articles relacionats