17.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El professorat del col·legi Santa Ana de Vilallonga rep als alumnes vestit de superherois

Els alumnes del col·legi diocesà Santa Ana de  Vilallonga han tingut este dilluns una entrada al nou curs 2018-2019 molt emotiva. Encara  que el temps no haja acompanyat molt, els alumnes s’han trobat amb la sorpresa  de vore els seus propis professors vestits de superherois. Tots portaven una  samarreta blava amb una “S” on es podia llegir “Super Santa Ana” i anaven  indicant-los el camí cap al Saló d’actes on ha tingut un breu parlament per part  de l’equip directiu.
Davant l’innegable fet que el nostre planeta es troba en perill, la directora del centre, Gema Ribes, ha animat a tots els alumnes a treballar conjuntament i ser  els superherois que ajuden a salvar la Terra, “tal i com ens convida el Papa Francesc en la seua segona encíclica “Laudato si”, en la que fa una crida per a reaccionar i cuidar la casa de tots, combatint la degradació mediambiental i el  canvi climàtic”, ha dit. En un gest amb el dit cap amunt tots, professors i alumnes, han cridat “Amunt Superherois Santa Ana”, invocant eixe “esperit de superheroi” que portem dins per ajudar al bé comú.
Posteriorment, han enllaçat amb el lema d’aquest any del Col·legis Diocesans:  “Vosaltres sou els meus amics” per a presentar també a Jesús com “l’amic què  ens ajude en aquest nou curs que s’inicia ara”.
Però abans d’abandonar el saló d’actes es donava el premi del “III Concurs de  fotografia” que s’ha fet aquest estiu a la xarxa Facebook del col·legi Santa Ana.
Aquest any s’ha batut el rècord de participacions i el nivell de creativitat de les  imatges ha sigut sorprenent. A la fi, les guanyadores del concurs han sigut Mireia i Eva Peiró Català a les quals se li ha entregat el premi corresponent.
En finalitzar l’acte, tots els alumnes han pujat a les seues classes amb els tutors  preparats per a escoltar les primeres indicacions del nou curs que, amb tanta  emoció, començaven alguns. Després del pati, els alumnes d’ESO han fet una espècie de gimcana-joc per les classes del centre on havien de passar unes proves per tal d’aconseguir un premi molt especial: un certificat que els acredita com a guanyadors del primer joc del curs i un bo vàlid per a utilitzar els dies de cansanci i no fer deure.
En paraules de la directora, Gema Ribes, “ha sigut un dia molt feliç per a alguns, sobretot per als professors del nostre centre perquè ja teníem moltes ganes de rebre als nostres alumnes. I més, quan sabem que anem a convertir-nos en els seus superherois. La veritat és que l’amenaça de gota freda ens tenia un poc amoïnats però tan sols ha sigut una fina pluja la que ha caigut i hem pogut iniciar el curs sense massa incidents”.

Articles relacionats