25.3 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

El premi Ausiàs March de poesia 2017, al club de lectura de les Biblioteques de Gandia

La sisena sessió Club de lectura de les Biblioteques de Gandia tindrà lloc el dijous 22 de març a les 19:30  h. a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central amb el Premi Ausiàs March de poesia 2017, “Un arbre molt alt”, de Jaume Coll Mariné.

Les sessions del Club de lectura venen realitzant-se els darrers dijous de cada mes i compten amb la participació de quatre col·laboradores –Agustina Pérez, Gràcia Signes, Maite Insa i Ruth Palonés–, les quals a més de moderar les sessions han fet la selecció de les lectures. Com a novetat, incorporen també altres generes com la poesia i el teatre, i compten amb la participació d’autors locals i els autors guanyadors del Premi Ausiàs March de Poesia 2017 i del Premi Joanot Martorell de Narrativa 2017.

 Per a participar cal inscriure’s prèviament. En acabar-se cada sessió, es podrà arreplegar el llibre per al mes següent.

Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat que es “una magnífica oportunitat per comentar, debatre, contrastar punts de vista, compartir opinions i experiències” i convida a assistir-hi a tots els amants de la literatura.

 

Articles relacionats