20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El fotògraf Xavier Mollà parlarà a Gandia del seu llibre i la seua trajectòria

XAVIER MOLLA CHARLA 2

L’Associació Fotogràfica de la Safor ha convidat este dijous 23 de març al fotògraf Xavier Mollà en el marc del programa “Dijous fotogràfic en Foment”. Mollà presentarà el seu llibre “El clatell de la princesa” i parlarà de la seua trajectòria professional. Xavier Mollá Revert (Ontinyent 1962) és un fotògraf autodidacta que comença a la primerenca edat de 14 anys, encara que no és fins als 22 quan pren la decisió de prendre aquesta disciplina com a part de la seua vida.

Fins a finals de l’any 1993 la seua producció fotogràfica va estar destinada quasi íntegrament al concurs fotogràfic, havent obtingut premies i beques tant a nivell estatal com a internacional.
A partir de 1994 es dedica a l’exhibició de la seua obra fotogràfica per tot l’estat Español, Europa i alguns països d’Àsia, també col·labora en diversos projectes fotogràfics, amb col·lectius d’artistes i muntatges audiovisuals.
Actualment està dedicat per complet a la fotografia, repartint el seu temps entre la docència, moda, publicitat i exposició de la seua obra fotogràfica tant en sales com en projectes audiovisuals.
Xavier Mollà, estarà en Foment el dijous 23 de març a les 19h. L’entrada és lliure.

Articles relacionats