EL PP RECORDA QUE LA RENOVACIÓ DE L’ENLLUMENAT PÚBLIC DE GANDIA VA SER UNA ADJUDICACIÓ DE L’ANTERIOR MANDAT

Després de la culminació del procés de renovació de l’enllumenat públic de Gandia amb tecnologia LED, el Grup Municipal Popular ha recordat que l‘adjudicació va ser impulsada al març de 2015 pel govern del Partit Popular, i es va formalitzar per import de 35 milions d’euros, per un període de 15 anys. Durant aquest període l’empresa adjudicatària s’encarregarà del manteniment, així com la reparació del sistema. L’estalvi estimat és de 9 milions d’euros.

Segons Víctor Soler, portaveu del PP, «es va planificar en un dia una ciutat moderna i els canvis s’han anat visualitzant. Ara Gandia compta amb una xarxa d’enllumenat públic més moderna, més ecològica i menys costosa”. Els populars han volgut recordar que «aquesta és de l’herència que alguns no parlen, la Gandia moderna i preparada per als reptes del futur, que els lleguem”.

 

D’altra banda, els populars s’han mostrat contrariats amb l’actitud dels socialistes, doncs van ser capaços en el seu moment de qüestionar el paper de l’empresa adjudicatària i del Govern de Gandia, sol·licitant una Comissió de Recerca que va quedar en res, «i en canvi ara es posen la medalleta, com si d’un projecte propi es tractara».

Els populars han indicat que aquest és el tipus de gestió que esperen prosseguisca el Govern de Diana Morant, «evitant desfer tot el bé que ha aportat el PP en l’anterior legislatura, per pur revengisme polític».

Et Pot Interessar