EL PP LAMENTA QUE PICORNELL CRITIQUE L’ANTERIOR GOVERN I NO HAJA DONAT COMPTE DEL SEU PRIMER ANY DE GESTIÓ

El Grup Municipal Popular ha titllat de deslleial l’actitud de l’edil responsable de la Junta de Districte del Grau i la Platja, Miguel Ángel Picornell, qui va denunciar que els anteriors responsables del govern local, del PP, van deixar diverses obres al Grau impagades. 

En defensa de l’anterior gestió, el PP ha recordat “projectes que ha hagut d’emprendre i finalitzar el govern del PP, com el Passeig del Port, Plaça de l’Ermita (Vies), Ajuntament del Grau o la coberta del camp de futbol Fort-Llopis”.

 

Els populars, referent a algun projecte que haja quedat per finalitzar i parcialment impagat, ha volgut recordar que “entra dins de la normalitat, més encara després d’una legislatura intensa que ha retornat al Grau a ser un barri més de Gandia”.

El que no entenen els populars és “com després d’un any de responsabilitats al capdavant de les Junta de Districte de Grau i Platja, no s’ha rendit comptes de la gestió actual, però per contra Picornell haja tingut temps per al lament i la falta de lleialtat institucional”.

Els populars exigeixen “major rigor, que els socialistes “es posen a treballar i resolguen els problemes dels veïns de Grau i Platja, en comptes d’aprofundir en la infructuosa crítica política”.

Et Pot Interessar