12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El PP esmena els pressupostos de Gandia per a retallar partides que considera “de propaganda”

El Partit Popular de Gandia, ha anunciat la presentació de diverses esmenes als pressupostos municipals dirigides a retallar les partides del pressupost en les quals consideren que “hi ha una despesa excessiva i  una finalitat propagandística i electoralista per part de l’alcaldessa Diana Morant”.
El PP diu que hi ha partides totalment “unflades com Publicitat, Correus i Comunicació.Considerem que és una estratègia encoberta per a utilitzar en benefici propi del PSOE amb finalitats electoralistes, cosa per al que no està previst un pressupost municipal”.
El Grup Popular vol que les partides que considera dotades excessivament, es destinen en part a projectes d’esport, al teixit associatiu, al comerç de proximitat i al turisme i a augmentar la partida dels Pressupostos Participatius.
En total estem el PP parla de 789.000 euros en diverses partides que estima sobrpresupostades, a banda de la partida de Parcs i Jardins, que supera en 400.000 euros la quantitat per la qual va ser adjudicada la contracta.

200.000 euros a ‘Sociedad y Política

Per la seua part, el coordinador general d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament, Salvador Gregori, diu haverescoltat “amb molta atenció les propostes d’aquells que van ser els qui van presentar tres pressupostos il·legals de la ciutat“, i ha dit, sobre l’increment de la partida destinada a pressupostos participatius, que “és estrany que ara facen aquesta petició quan durant el seu govern no van fer res al respecte“.
D’altra banda, la petició de reducció de la partida de publicitat institucional, Gregori ha estat clar “la passada legislatura el PP va gastar gairebé 8 milions d’euros en aquest aspecte i va arribar a pagar a ‘Societat y Política’ alguna factura de 200.000 €. És a dir, el doble de la quantitat que tenim per comunicar durant tot un any. No crec que ells puguen parlar d’aquests aspectes“.

 

Articles relacionats