EL PP DIU QUE “EL GUIRIGALL” DEL GOVERN DE GANDIA IMPEDEIX INICIAR LES OBRES DEL CENTRE D’ALZHEIMER

“Després de nou mesos de govern socialista, es fa cada dia més evident la paralització sistemàtica dels estratègics projectes de ciutat. Entre els destacats, el Centre d’Alzheimer”. Són paraules del portaveu del grup del PP de Gandia, Víctor Soler, qui ha denunciat que “ortem nou mesos de govern socialista, nacionalista i de Ciutadans, sense gestió”.

Soler ha al·ludit al “guirigall de fins a cinc partits de dispars ideologies, incompatibles entre elles, que deien una cosa quan eren oposició, però que fan unes altres totalment diferents quan tenen la responsabilitat de govern”.

 

Els populars recorden que l’adjudicació definitiva del Centre d’Alzheimer es va produir el 27 de març de 2015, i un any després, les obres segueixen sense començar. “9 mesos de govern socialista, i amb un procediment d’adjudicació resolt, no ha impedit la inacció del govern de Diana Morant”, afirma Soler.

Soler es pregunta “perquè no comencen les obres del Centre d’Alzheimer si els diners i l’adjudicació estan, i ho paga íntegrament la Generalitat Valenciana, quin interès tenen en no començar les obres, i on queda la sensibilitat del govern d’esquerres”.

“Nosaltres els deixem els deures fets. Només han d’autoritzar l’inici d’obres”, afirma Soler, qui sospita que no es fa “perquèla iniciativa ve del PP”.

Els populars exigeixen l’immediat inici de les obres per donar resposta als usuaris de l’Associació de Familiars malalts d’Alzheimer (AFA).

Et Pot Interessar