EL PP DENUNCIA QUE NO S’HA TINGUT EN COMPTE ALS PROPIETARIS EN LA DECISIÓ DE REVOCAR EL CONVENI DEL POLÍGON SANXO LLOP

El PP de Gandia ha expressat la seua sorpresa en conèixer que el Govern local ha decidit resoldre el contracte amb la promotora que desenvolupa el Polígon Sanxo Llop, i afirma que tot i que ja s’ha celebrat alguna reunió del Grup de Treball sobre Sanxo Llop, en cap moment es va acordar la resolució del contracte, ni tan sols és l’òrgan competent per a fer-ho. És més, els populars, que van ser els qui van proposar configurar el sector, van sol·licitar que els propietaris i l’agent urbanitzador estigueren presents, sense que aquesta sol·licitud haja sigut acceptada. El PP «sense informació», no es va postular.

Per al regidor Toni Abad, “açò és un nou atac als propietaris del sector amb els qui, ni es compta, ni se’ls cita, ni se’ls informa. D’igual manera, l’oposició, ni té informació, ni es consensuan les accions a dur a terme”.
Davant la «falta d’informació», el Grup Municipal Popular sol·licita la convocatòria urgent de la Comissió d’Urbanisme, perquè s’explique i s’adone, en què va a afectar aquesta decisió als propietaris i quina situació queda el sector i l’agent urbanitzador.

Et Pot Interessar