EL PP DENUNCIA QUE L’AJUNTAMENT DE GANDIA MANTÉ EN PRECARI EL DEPARTAMENT DE JOVENTUT

El Grup Municipal Popular de Gadia ha reiterat la seua denúncia, expressada mesos enrere, sobre la precarietat en el Departament de Joventut. El PP assegura que els treballadors del Pla d’Ocupació que prestaven els seus serveis en el Departament de Joventut, han finalitzat els seus contractes, i recorda que l’Oficina Jove Comarcal de l’IVAJ.GVA Jove va ser suprimida. En l’actualitat, atenent al públic en l’Oficina Jove de Gandia només hi ha un estudiant en pràctiques, que en breu també finalitzarà, a qui es suma dins del Departament de Joventut, sense atenció al públic, un funcionari i assessor.

Víctor Soler, Portaveu del Grup Municipal Popular, ha incidit a més que l’Executiu de Diana Morant, s’ha configurat com “el que menys ha invertit en Joventut de tots els temps”, en suprimir els diversos serveis amb els quals comptava el Departament de Joventut, suprimir el Pla d’Ocupació Juvenil o no conèixer-se conveni o subvenció alguna al Consell dels Joves de Gandia o les Entitats Juvenils”.

 

Per a Soler, “nolmés els interessa la joventut, si és per a controlar-la, una vegada en el poder obliden els seus compromisos amb els joves. I els joves són el col·lectiu que més suport necessita de l’Administració Local”.

Tampoc es coneix, segons el PP, les activitats que estan duent a terme, pròpiament pel Departament de Joventut, excepte la programació del Consell dels Joves de Gandia, que és alié a l’Ajuntament de Gandia, “si bé, mentre van durar les contractes fins a principi d’any, es van presentar amb normalitat les Programacions Trimestrals i un intens calendari d’activitats, i des que es van suprimir, es desconeix quina és la iniciativa municipal en Joventut.

Et Pot Interessar