20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

EL PP DEMANA QUE ELS PROPIETARIS DEL POLÍGON SANXO LLOP ESTIGUEN REPRESENTATS A LA COMISSIÓ QUE INVESTIGA PRESUMPTES IRREGULARITATS

El Grup Municipal Popular ha demanat que els propietaris del polígon Sanxo Llop estiguen representats en la comissió que han sol·licitat per a investigar les presumptes irregularitats en l’execució del polígon. El govern local ha accedit a debatre sobre les presumptes irregularitats, però en junta de portaveus, i no en una comissió especial com ha sol·licitat el PP. La junta específica s’ha celebrat este dilluns, a petició dels populars.

La petició d’una Comissió ha vingut motivada després del coneixement d’una denúncia interposada davant la Fiscalia per part dels propietaris afectats on es narren presumptes tractes de favor a l’empresa que ha executat el polígon. Els populars afimen que no acusen a ningú, de res, “simplement sol·licitem ser coneixedors de l’expedient, després de la denúncia dels propietaris. És per açò per què els populars consideren que la reunió ha sigut poc productiva i gens concloent, ja que els principals afectats no han estat presents en la reunió”.

 

Els populars lamenten “l’escàs respecte” que s’ha tingut pels representants del Grup Municipal Popular, per part dels representants del Govern de Gandia. Lamenten a més la “condescendència” de la portaveu de Mes Gandia, Lorena Milvaques, a qui acusen  de “protegir les actuacions del PSOE”.

Finalment, sol·liciten ampliar la Comissió sobre Sanxo Llop als propietaris afectats, a fi que disposen de tota la informació possible i atendre en la mesura de les possibilitats, les seues demandes.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles