EL PP DE TAVERNES DIU QUE EL MILLOR QUE PODRIA FER L’AJUNTAMENT AMB L’EXCAVADORA ÉS VENDRE-LA

El regidor popular ja va advertir en un consell agrari i en un ple que comprar esta màquina anava a comportar moltes despeses de manteniment «però el Govern de Compromís no fa cas de les advertències de l’oposició, tot i estar raonades, valent-se de la seua majoria absoluta. El Govern de Compromís proposa inversions sense quantificar les alternatives que els vam proposar abans d’executar-les per evitar despeses innecessàries», afegeix Enguix.

Javier Escrihuela, regidor d’Agricultura de Compromís, va decidir comprar aquesta excavadora amb l’argument que anava a suposar un estalvi i seria amortitzada ràpidament. Però en pocs mesos, segons el PP, s’ha demostrat que no és així. Aquesta excavadora no pot circular per carretera, ni per carrers i camins, de manera que ha de ser traslladada en un vehicle adequat per a això i l’Ajuntament no en té cap. Cada trasllat requereix contractar els serveis d’un camió, amb un cost aproximat de 90 euros, i que un operari municipal agafe un altre vehicle per desplaçar-se a la zona en la qual ha d’utilitzar-se l’excavadora.

«Si sumem els diners que portem gastat en l’excavadora amb els jornals del personal de la brigada més l’elevat consum de combustible d’aquesta excavadora tindríem per contractar 6 anys una excavadora que fera la neteja habitual de séquies i barrancs i ens oblidaríem de reparacions, multes i altres problemes», assegura el regidor popular.

La Festa de l’Esport de Tavernes ret homenatge a més de 100 esportistes