13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

El PP de Tavernes denuncia mala planificació en l’execució d’obres

El Partit Popular de Tavernes va sol·licitar el darrer ple al Govern de Compromís que les obres realitzades amb recursos propis s’executen “molestant el mínim possible als veïns i usuaris de les instal·lacions”. No és normal, afirmen, que es duguen a terme en èpoques de plena activitat i menys si es tracta d’un canvi que pensen, no és prioritari, com ara les butaques de la Casa de la Cultura que s’ha executat  en ple Nadal i que encara no ha finalitzat.

El canvi de les butaques s’han iniciat en ple mes de desembre impedint que els escolars pogueren celebrar les seues actuacions nadalenques al recinte municipal. “Esta setmana és la primera presentació fallera després de Nadal, esperem que estiga finalitzat per eixe moment. No té sentit que, tractant-se d’una inversió realitzada amb fons propis, es duga a terme quan més molesta a la programació de la Casa de la Cultura“, comenta la regidora popular Maria Ciscar.

No és la primera vegada que els populars de Tavernes sol·liciten que es tinga en compte l’efecció mínima sobre les rutines i esdeveniments dels veïns de Tavernes quan es tracta d’obres finançades amb recursos propis, que no estan subjectes ni a condicions específiques ni a dates concretes.

“Incomprensiblement, no hem aconseguit que Compromís faça les obres quan no hi ha activitat. Sabem que s’acosten eleccions però han tingut temps de sobra per dur a terme les obres i ho estan acumulant a aquests mesos. A l’estiu Compromís va arreglar la Plaça del Rei d’Aràbia Saudita Fahd Ben Abdelaziz, amb sobrecostos inclosos. Les obres del camp d’esports, però, no les van executar a l’estiu, per no molestar, sinó en ple inici de la campanya esportiva. I ara, el canvi de butaques, d’altra banda, innecessari, que es podia demorar fins a l’estiu perfectament”, afirma Ciscar.

Articles relacionats