El PP de Tavernes demana mantenir el servei de socorristes almenys dos caps de setmana al setembre

El PP de Tavernes ha denunciat que dissabte i diumenge passat, primer cap de setmana de setembre, les dos platges de Tavernes estaven plenes de banyistes, io obstant això, en molts entradors a les platges ja no hi havia socorrista ni bandera informativa. La primera quinzena de setembre, sobretot en caps de setmana, els banyistes segueixen anant a la platja, però el servei es redueix a la meitat i les banderes informatives han desaparegut de quasi totes les entrades.

«Entenem que durant la setmana no cal perquè ja hi ha poca gent, però durant els dos primers caps de setmana hi sol haver un volum important de banyistes pel que sol·licitem que el Govern de Compromís prenga nota i solucione la seua falta de previsió contractant més salvament per, almenys, el pròxim cap de setmana que encara sol haver prou banyistes a les nostres platges. També haurien de tornar a posar les banderes informatives sobre l’estat de la mar a totes les entrades, per evitar possibles accidents «, comenta la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.

«En setembre hi ha molta gent que s’agafa vacances i ve a la nostra platja i segueix fent bon temps per prendre un bany, de manera que les platges en cap de setmana solen aglutinar encara a molts banyistes. Amb tanta gent pot haver algun accident i seria convenient que es mantinguera el servei per a tranquil·litat del banyista «, valora Palomares.

Et Pot Interessar