9.6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

El PP de Ròtova tomba una altra vegada el pressupost de 2022 sense aportar motius

El govern municipal ha presentat un pressupost que ascendeix a  1.439.412 €, equilibrat, i que aporta un capítol d’inversions per a Ròtova de més de 150.000 €. Les subvencions a associacions s’amplien i ascendeixen a 31.450 €.

Al passat ple extraordinari de 13 d’abril el grup municipal Popular va tombar de nou el pressupost de 2022, segons assenyala el govern municipal “sense aportar cap motiu, amb el no pel no, com ens tenen acostumats. Del nou pressupost depenen subvencions per més de 100.000 € que hem aconseguit per a 2022, en temes tan importants com l’estalvi d’aigua i llum per a l’Ajuntament i per al veïnat”.

També de l’aprovació del pressupost en depenen subvencions a associacions o el funcionament àgil de l’Ajuntament. El PP ha participat en reunions per dissenyar el pressupost i, de fet, tots els regidors i regidores han tingut oportunitat de fer-ho tant com han volgut.

Des del grup municipal de Compromís per Ròtova manifesten que “després han posat excuses: que si falta el document de la liquidació de 2021 –que encara no s’ha aprovat pel plenari i, per tant, no podia acompanyar el pressupost– o simplement han dit que no perquè no. Des del govern continuarem oberts a recollir propostes i a treballar-les. El poble ho mereix”.

Articles relacionats