14.5 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

El PP de Gandia titlla a la Fira i Festes de poc ambiciosa i amb falta de pluralitat

• “Gandia mereix molt més, mereix unes festes patronals que estiguen al nivell de la capitalitat de Gandia”

• Soler: “El govern municipal segueixen sense entendre que governen per a tots, i que no poden confondre els seus gustos personals i particulars amb els gustos de la pluralitat de Gandia”

El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Gandia ha fet una valoració molt particular de la Fira i Festes que va finalitzar el dia d’ahir. Per als populars la programació ha sigut “poc ambiciosa” i ha deixat a grans sectors de la ciutat “fora d’aquesta”.

El portaveu dels ‘populars’ a Gandia, Víctor Soler, ha manifestat que “entenem que la pandèmia i les directrius sanitàries són les línies roges que han de marcar la programació de qualsevol activitat a la ciutat, però la COVID19 no pot ser excusa per a conformar-nos amb una programació de segona divisió”.

Soler ha sigut especialment crític amb la qualitat dels concerts de pagament, ja que “excepte Ciutat Jara que són un magnífic grup del qual tots ens sentim orgullosos, la resta no ha estat a l’altura de la qualitat i potència que Gandia mereix”, especialment quan “els concerts han sigut de pagament i no gratuïts com exigien els veïns de la ciutat” ha indicat Soler.

A més dels concerts, Soler ha lamentat la “poca ambició” en la resta d’activitats de pagament, com la programació teatral, “de veritat creiem que Gandia mereix molt més, especialment en un any que s’ha deixat de gastar en activitats de carrer i tot això es podria haver suplementat a millorar la qualitat dels espectacles en el Teatre Serrano o en el Parc de la Festa” ha assenyalat Soler.

Articles relacionats