20.7 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El PP de Gandia proposa convertir l’Espai Baladre en un contenidor de videojocs, mànega o anime

– Mar Beltrán ha anunciat que es crearan “nous espais museístics a la ciutat i es farà una tematització dels ja existents”

– Beltrán: “La Cultura és universal i volem que a Gandia tots puguen gaudir de la nostra oferta cultural”

El Partit Popular ha presentat el seu projecte “perquè Gandia siga un referent cultural”, tal com ha definit Juan Carlos Moragues. Entre les mesures que promouran des del futur equip de govern s’inclou un espai destinat a “nous entreteniments”, com per exemple els videojocs, que estarà situat en l’Espai Baladre.

“Volem aprofitar l’Espai Baladre per a donar-li principalment dos usos: d’una banda, albergarà contingut relacionat amb els nous entreteniments, entre els quals es troba la cultura dels videojocs, el manga o l’anime, generant un pol d’atracció per a un perfil de consumidors de cultura que està cada vegada més en auge”, ha assenyalat Mar Beltrán.

Aquest tipus de contingut estarà disponible durant els mesos de menor afluència en la zona de platja, a través de la qual cosa “volem donar més vida a la zona”, mentre que “en els mesos d’estiu albergarà continguts relacionats amb Falles o Setmana Santa, i que serviran com a promoció de la nostra cultura més arrelada a aquells turistes que acudeixen a gaudir de la nostra platja”.

El projecte cultural presentat hui per la número dos de la llista de Moragues inclou la creació de nous espais museístics a Gandia. “Volem que Gandia siga una referència en Cultura, no sols en l’àmbit autonòmic sinó nacional, per al que generarem espais contenidors de tota mena de Cultura”. A aquests nous espais a la ciutat s’unirà “la tematització dels espais culturals dels quals ja disposem a Gandia”.

L’objectiu d’aquesta anàlisi per part d’experts és “generar una contextualització adequada per a cada tipus de museu o espai, fent que l’experiència siga més completa i atractiva per als visitants”.

Articles relacionats